Huisregels Tandheelkundig Centrum Ter Bregge

Algemeen:

Welkom bij Tandheelkundig Centrum Terbregge (THCT.) In onze praktijk wordt tandheelkunde op een hoog niveau nagestreefd. Het team bestaat uit verschillende tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten.
De werkzaamheden binnen THCT zijn alles omvattend te noemen: restauratieve en esthetische tandheelkunde, endodontologie, mondhygiëne etc. In een aantal gevallen wordt er intern doorverwezen en kunt u voor een specifieke behandeling door een andere tandarts of specialist geholpen worden.

Afspraken:

Na een bezoek aan een tandarts/specialist is het gebruikelijk om een nieuwe afspraak te maken bij de receptie. Mocht het plannen niet mogelijk zijn dan kan de nieuwe afspraak telefonisch worden gemaakt op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.30 uur en op zaterdag
van 08.00 uur tot 12.00 uur op telefoonnummer 010-4221010. Voor spoedeisende gevallen buiten deze uren en in het weekeinde kunt u contact opnemen met de Spoedgevallendienst 010-4552155.

Wij streven ernaar dat u bij pijn zo spoedig mogelijk wordt geholpen. Wanneer u tijdig met ons belt gebeurt dit in vele gevallen dezelfde dag.

Nakomen van afspraken:

Voor uw afspraak reserveren we een behandelkamer en tijd van een of meerdere behandelaars. Daarom verzoeken we u om op tijd aanwezig te zijn en om afspraken alleen bij uiterste noodzaak af te zeggen. Bij afzeggen binnen 48 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Op tijd:
Het is prettig dat u op tijd op uw afspraak aanwezig bent, wij proberen op tijd te werken. Dit is alleen mogelijk wanneer onze patiënten ook op tijd zijn.

Nota’s:

Omdat wij in de praktijk liever met u dan met de financiële administratie bezig zijn, hebben wij alle vorderingen op patiënten aan Infomedics overgedragen. Infomedics is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor meer dan 4000 (para-)medici. Kortom,
wij hebben zo meer tijd voor u.

Wat betekent dit voor u?

De nota (factuur) van ons ontvangt u via Infomedics.
www.infomedics.nl

rekening@infomedics.nl

Als u gaat verhuizen verzoeken wij u nadrukkelijk om uw adreswijziging tijdig door te geven aan THCT, aan uw zorgverzekeraar en aan Infomedics. Zo voorkomt u onnodige rente- en incassokosten.

Betaling van uw nota:

Het is belangrijk dat u zich houdt aan de betalingstermijn van 30 dagen.
Infomedics is wettelijk gerechtigd de nodige maatregelen te nemen. Bij te lang uitblijven van de betaling of van uw reactie start Infomedics een incassoprocedure op. De betalingstermijn van 30 dagen is bindend.

Aanmelden voor een behandeling:

Bij een afspraak met een behandelaar meldt u zich altijd aan bij de receptie. De receptie zal u dan aanmelden bij uw behandelaar zodat deze weet dat u aanwezig bent.

Roken, huisdieren en mobiele telefoons:
Uiteraard is het niet toegestaan om te roken in de praktijk, ook het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.
Tevens verzoeken wij u om niet te telefoneren in THCT.

Aansprakelijkheid:

Waak over uw eigendommen. THCT is niet aansprakelijk voor schade, diefstal en /of verlies van uw eigendommen.
Wij adviseren u dan ook om uw eigendommen niet onbewaakt achter te laten.

Klachten:

Als THCT doen wij onze uiterste best om u naar tevredenheid te behandelen. Heeft u toch een klacht, laat het ons dan weten.
Wij zullen onze uiterste best doen om de klacht samen met u op te lossen.
Maar ook horen wij graag dat u tevreden bent, u kunt dan een recensie achterlaten op www.tandarts.nl/tandarts-rotterdam/terbregge.

Tot slot:

We zijn erg blij met suggesties, ideeën, op- en/of aanmerkingen naar aanleiding van een behandeling of andere zaken.

Het team THCT.


Tandheelkundig Centrum Terbregge

Openingstijden:

 • maandag
  08:00 - 17:00
 • dinsdag
  08:00 - 17:00
 • woensdag
  08:00 - 17:00
 • donderdag
  08:00 - 20:00
 • vrijdag
  08:00 - 17:00
 • zaterdag
  08:00 - 17:00
 • zondag
  Gesloten

Extra berichtgeving openingstijden

Adres:

Tandheelkundig Centrum Terbregge
Terbregseweg 6 a
3056 JW, Rotterdam

Contact:

Telefoon: 010-4221010
info@tandheelkundigcentrumterbregge.nl